KOLDPRESSET OG ØKOLOGISK JUICE
koldpresset juice til cocktails og gastronomi
VAREPRØVER

“THE SECRET INGREDIENT TO REACH PERFECTION”

BARDJUS er en dansk nichevirksomhed der producerer 100% økologisk og koldpresset juice til cocktails og gastronomi. Vi udvælger de bedste frugter efter sæson og presser dem skånsomt, for at undgå bitterhed fra skallen. Den friskpressede juice er ubehandlet, dobbelt filtreret og tappet direkte. Hos BARDJUS går vi op i godt håndværk. Vi presser frugterne skånsomt og laver mindre men hyppige produktioner. Det betyder at kvaliteten af vores friskpressede juice er særdeles høj hver gang. Den skånsomme proces gør, at vi mindsker bitterheden fra citrusskal og dermed opnår en høj kvalitet. Den friskpressede juice filtreres to gange, hvilket giver mindre frugtkød og en mere ren juice.

BARDJUS´S koldpresset juice er udviklet og tilpasset til cocktails og gastronomi

Hos BARDJUS er vi specialisterne indenfor friskpresset limejuice, citronjuice og ingefærjuice. Vores friskpressede juice bruges som den hemmelige ingrediens til både drikke- og fødevareindustrien. Vores kunder er en bred vifte af små- og mellemstore producenter indenfor cocktails, soft-drink, ismejerier og catering. Kunderne vælger BARDJUS som en naturlig ingrediens, der har smag af sæsonens bedste råvarer – hele året rundt.

 

Problem solved – fra friskpresset juice til frossen juice

Hos BARDJUS producerer vi ren og naturlig friskpresset juice uden tilsætningsstoffer eller ved pasteurisering. Det betyder også at holdbarheden er kort. Vi oplevede at vores kunder havde svært ved, at estimere deres eksakte behov for limejuice, citronjuice og ingefærjuice og dyre juice rester ofte endte i skraldespanden. Uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores friskpresset juice, blev løsningen efter mange forsøg, at nedfryse juicen direkte efter tapning. Det lyder enkelt – it´s not!

I dag bestiller vores kunder problemfrit vores frossen juice i deres anslåede mængder til deres fryser og tager op efter behov. Det har gjort både indkøb og logisk lettere for vores kunder, uden at gå på kompromis med kvaliteten på den friskpressede juice.

I samarbejde med

BESTIL GRATIS VAREPRØVE

Få tilsendt en vareprøve kvit og frit af vores frosne økologiske produkter. Vores vareprøve indeholder citron-, lime- og ingefærjuice.
Friskpresset juice til cocktails
Friskpresset frossen limejuice

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Find vores kontaktoplysninger eller send os din forespørgsel her.


Følg vores instagramunivers @BARDJUS