INGEFÆRJUICE TIL DIN SMOOTHIE
Juiceisterninger som ingrediens
SE VARIANTER

100% NATURLIG OG ØKOLOGISK JUICE

Ingredi er en lille nichevirksomhed der producerer 100% friskpresset økologisk limejuice, citronjuice og ingefærjuice som ingrediens til cocktails, smoothie, madlavning mm. Juicen er 100% ren og naturlig friskpresset uden tilsætningsstoffer eller ved pasteurisering. For at forlænge holdbarheden og bevare de gode aromaer, fryses den friskpressede juice direkte efter presning og kan holde sig på frost i op til 12 måneder. Den frosne juice er naturligvis økologisk.

Fruitcubes er en isterningebakke med 12 stk. Hver Fruitcube svarer til 1 cl. friskpresset juice, som gør det let og praktisk til brug i din cocktail, smoothie, madlavning eller alle øvrige steder du bruger limejuice, citronjuice eller ingefærjuice.

Fruitbottle er en 250 ml. flaske, som kan anvendes til festlige lejligheder, når mængderne skal være større. Juicerne fås i varianterne lime-, citron- og ingefærjuice og kommer alle på frost.


LEVERANDØR TIL DE DANSKE OG SKANDINAVISKE MESTERSKABER I COCKTAILS

“Vi er rigtig stolte over samarbejdet med BARDJUS, som leverer juice til de danske barer, caféer og hoteller”

– Zander Lauritzen Hansen – Formanden for Dansk Bartender Laug

Ingredi limejuice

FIND FORHANDLER

Du kan finde vores juice i forskellige dagligvarer huse fordelt på hele Sjælland. For Fyn og Jylland kan du bestille via Coopmad.dk

FIND DIN FAVORIT COCKTAIL

Ingredi juice er den naturlige juice ingrediens, som let kan anvendes i cocktails, madlavning, smoothies, te og bagning. I samarbejde med professionelle bartendere, har vi udviklet en række lækre cocktails.


Følg vores instagramunivers @ingredi.dk